Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g74g41kcal4.4g2.2g1.5g73.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 350g222kcal10.5g16.8g12.3g0g
Oliiviöljy 105g930kcal0g0g105.1g0g
Kananmuna kuoreton 385g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)140g140kcal22.4g1.4g4.2g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)350g280kcal7.4g45.5g5.6g13g
Ketsuppi, Pirkka105g113kcal1.1g26.3g0g1.3g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)53g100kcal0.3g23.6g0.3g2.1g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g175g578kcal47.3g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3486g5905kcal283.2g234g421g180g
Valittu annoskoko1743g2952kcal141.6g117g210.5g90g
Annoskoko puolitettuna872g1476kcal70.8g58.5g105.3g45g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458