Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 800g222kcal9.5g32.5g1.6g16.8g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.2g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g500g650kcal104.9g0g20.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g100g30kcal1g4g0.3g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3488g2016kcal240g112.4g46.4g47.4g
Valittu annoskoko1744g1008kcal120g56.2g23.2g23.7g
Annoskoko puolitettuna872g504kcal60g28.1g11.6g11.9g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589