Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g334g217kcal5.3g50g0.3g0g
Keittojuurekset, apetit167g43kcal1.5g8g0.5g3.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g150g42kcal1.7g7.2g0.6g4.5g
Vihreä papu, pitkä83g23kcal1.6g3.4g0.2g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha334g554kcal63.4g0g33.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.5g0.4g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3490g1811kcal149g139g74.4g20.8g
Valittu annoskoko1745g906kcal74.5g69.5g37.2g10.4g
Annoskoko puolitettuna873g453kcal37.3g34.8g18.6g5.2g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856