Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g600g210kcal22.2g25.8g2.4g0g
Sokeri 127g517kcal0g127.3g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 450g1551kcal24.7g342.5g5.4g5.6g
Becel olive (Becel), annos 100g90g315kcal0g2.7g34.2g0g
Mansikka 300g140kcal1.5g25.2g0.6g5.7g
Raparperi 180g61kcal1.2g9.9g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g5585kcal99.2g1066.8g85.6g27.6g
Valittu annoskoko1746g2792kcal49.6g533.4g42.8g13.8g
Annoskoko puolitettuna873g1396kcal24.8g266.7g21.4g6.9g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108