Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g957g3206kcal114.8g631.6g23g78.5g
Grahamjauho 59g192kcal6.2g35.5g1.3g5.8g
Siirappi 43g128kcal0g31.5g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 43g137kcal12.3g3g8.5g13g
Seesaminsiemen, kuorineen 34g229kcal9.1g2.3g19.7g4.2g
Rypsiöljy 27g235kcal0g0g26.6g0g
Vesi532g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 53g40kcal7g0.6g0.2g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g8335kcal298.8g1409g158.6g210.4g
Valittu annoskoko1746g4168kcal149.4g704.5g79.3g105.2g
Annoskoko puolitettuna873g2084kcal74.7g352.3g39.7g52.6g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.3g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143010