Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g79g82kcal6.2g12.9g0.5g1.6g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g496g1090kcal119g9.9g64.4g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g946g757kcal47.3g132.5g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g3980kcal350.8g332.2g149.8g10.8g
Valittu annoskoko1746g1990kcal175.4g166.1g74.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna873g995kcal87.7g83.1g37.5g2.7g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927