Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Sokeri 20g80kcal0g19.8g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 25g18kcal0.7g1.2g1.1g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen25g178kcal0.2g0.2g19.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g36g126kcal1.3g29.3g0.4g1.1g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.1g12kcal0g3.1g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g37g12kcal0.2g2.3g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g941kcal12g113.6g48.8g4.6g
Valittu annoskoko175g471kcal6g56.8g24.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna88g235kcal3g28.4g12.2g1.2g
Arvot/100g100g269kcal3.4g32.5g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405171