Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 50g353kcal0.3g0g39.7g0g
Neilikka, annos 4g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.9kcal0g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2g8kcal0g2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 42g142kcal0g34.5g0g0.6g
Sokeri 43g174kcal0g42.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g1469kcal9.4g163.2g86.4g1.8g
Valittu annoskoko175g734kcal4.7g81.6g43.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna88g367kcal2.4g40.8g21.6g0.5g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72094