Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g14g44kcal6.8g4.1g0.1g0.7g
Tumma makarooni (Torino)67g235kcal10.8g43g1.7g4g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 22g7.4kcal0.7g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Ketsuppi, Felix3.9g3.5kcal0g0.8g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g712kcal43.6g102.6g13.2g10.8g
Valittu annoskoko175g356kcal21.8g51.3g6.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna88g178kcal10.9g25.7g3.3g2.7g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.3g3.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138