Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali109g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 44g100kcal8.3g0g7.4g0g
Voi 1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g264kcal19.4g8g16.8g4.6g
Valittu annoskoko175g132kcal9.7g4g8.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna88g66kcal4.9g2g4.2g1.2g
Arvot/100g100g75kcal5.5g2.3g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243858