Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g21g128kcal4g1g11.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale6.3g3.8kcal0.6g0.3g0g4.6g
Tattarijauho, Myllynparas15g50kcal1.9g9.9g0.2g0.8g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g11g38kcal1.8g4.9g0.8g1.7g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4.2g0.4kcal0.1g0g0g3.6g
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g86kcal0.1g0.1g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g617kcal17.2g34g43.8g21.4g
Valittu annoskoko175g309kcal8.6g17g21.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna88g154kcal4.3g8.5g11g5.4g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.7g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365