Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 38g152kcal0g37.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta49g176kcal6.3g34.1g1g1.7g
Kookoshiutale 4.4g29kcal0.4g0.3g2.8g0.7g
Hasselpähkinä 8.1g52kcal1.1g0.3g5g1.4g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)24g114kcal1g14.6g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g1243kcal24.8g180.8g44.2g7.6g
Valittu annoskoko175g622kcal12.4g90.4g22.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna88g311kcal6.2g45.2g11.1g1.9g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316