Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g34g8.4kcal0.3g1.7g0.1g0.8g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 47g34kcal0.9g6.8g0.1g0.5g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl24g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g38g64kcal7.1g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g276kcal18.6g19.2g13g2.8g
Valittu annoskoko176g138kcal9.3g9.6g6.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna88g69kcal4.7g4.8g3.3g0.7g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759