Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g42g57kcal3.8g7.7g1.1g1.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)58g20kcal0.6g4g0.3g0.8g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g16g61kcal0.3g0.4g6.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki31g25kcal4.1g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g529kcal18.4g27.4g38.8g5.8g
Valittu annoskoko176g265kcal9.2g13.7g19.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna88g132kcal4.6g6.9g9.7g1.5g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143