Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 1.8g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto9g26kcal1.7g0g2g0g
Purjosipuli 21g4.8kcal0.4g0.5g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 95g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)27g38kcal5.7g0g1.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow15g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g197kcal18g2.6g11.8g0.8g
Valittu annoskoko176g99kcal9g1.3g5.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna88g49kcal4.5g0.7g3g0.2g
Arvot/100g100g56kcal5.1g0.7g3.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836