Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 29g24kcal0.5g4.9g0g0.9g
Lanttu 15g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g35g33kcal7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g15g25kcal0.2g0.3g2.5g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g2g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g73g18kcal0.7g3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g245kcal17.4g18.6g10.6g2.6g
Valittu annoskoko176g123kcal8.7g9.3g5.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna88g61kcal4.4g4.7g2.7g0.7g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326543