Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400g1281kcal107g0g95.7g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g500g1749kcal64g348.3g9.5g16g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos10g72kcal0g0g8g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g7283kcal434.8g759.2g276.8g35.8g
Valittu annoskoko1750g3641kcal217.4g379.6g138.4g17.9g
Annoskoko puolitettuna875g1821kcal108.7g189.8g69.2g9g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518