Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1401g3103kcal245.2g0g238.2g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)53g66kcal1.7g2.2g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g35g1.1kcal0g0.4g0.4g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Fetajuusto, Valio158g426kcal30g1.6g33.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g7482kcal579g11.2g573.8g0.2g
Valittu annoskoko1750g3741kcal289.5g5.6g286.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna875g1870kcal144.8g2.8g143.5g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923