Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 875g1814kcal141.8g0g140g0g
Kaali, valkokaali875g185kcal10.5g29.8g1.8g18.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g3997kcal304.6g59.6g283.6g36.8g
Valittu annoskoko1750g1999kcal152.3g29.8g141.8g18.4g
Annoskoko puolitettuna875g999kcal76.2g14.9g70.9g9.2g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914