Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow450g382kcal20.7g67.5g2.2g22.5g
Soijanakki, hälsans kök337g823kcal60.7g23.6g54g0g
Purjosipuli 169g39kcal3.1g4g0.3g3.5g
Peruna, vanha, kuorittu 450g342kcal8.5g69.7g0.9g4.5g
Vesi337g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.2g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3501g3184kcal186.6g330.6g115g62.8g
Valittu annoskoko1750g1592kcal93.3g165.3g57.5g31.4g
Annoskoko puolitettuna875g796kcal46.7g82.7g28.8g15.7g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794