Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 6075g5075kcal77.2g260g387g134.3g
Jauheliha, sika-nauta 2430g5381kcal425.3g0g413.1g0g
Sipuli (kuorittu)608g164kcal7.9g29.2g1.2g10.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g61g63kcal4.8g9.9g0.4g1.2g
Kananmuna 50g(kpl)608g766kcal66.8g1.8g54.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl91g820kcal0g0g91.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g61g444kcal0.6g0.6g48.6g0g
Kasvisliemikuutio 67g204kcal6.3g9g15.7g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25832kcal1177.8g621g2023.6g293.8g
Valittu annoskoko10000g12916kcal588.9g310.5g1011.8g146.9g
Annoskoko puolitettuna5000g6458kcal294.5g155.3g505.9g73.5g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064