Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 510g167kcal3.2g28.3g1g13g
Lanttu 116g34kcal1.2g5.3g0.3g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)69g57kcal6.5g7.6g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g33g178kcal0.1g0.1g19.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.6g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Hirvenliha 423g475kcal89.3g0g12.7g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3510g1823kcal200.8g83.6g67.6g30.2g
Valittu annoskoko1755g912kcal100.4g41.8g33.8g15.1g
Annoskoko puolitettuna878g456kcal50.2g20.9g16.9g7.6g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037