Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto300g1019kcal59.9g0g86.9g0g
Sipuli 200g60kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Parsakaali brokkoli 999g350kcal46.1g19.5g3g25g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)40g108kcal4.8g5.2g7.6g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g200g635kcal4.6g6g65.9g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3516g4388kcal239g87.2g327.8g57.6g
Valittu annoskoko1758g2194kcal119.5g43.6g163.9g28.8g
Annoskoko puolitettuna879g1097kcal59.8g21.8g82g14.4g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036