Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 563g136kcal10.2g12.4g1.7g13g
Porkkana, keskikokoinen 65g263g74kcal1.6g15.6g0.5g6.6g
Basilika, kuivattu 2.3g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl150g255kcal27g2.1g15g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.3g8.6kcal0.7g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g20g179kcal0g0g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3516g1316kcal79.6g63.8g75.2g41.4g
Valittu annoskoko1758g658kcal39.8g31.9g37.6g20.7g
Annoskoko puolitettuna879g329kcal19.9g16g18.8g10.4g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104