Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 788g142kcal4.4g19.7g3.1g5.5g
Herkkusieni 281g45kcal5.9g0.8g0.9g4.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]113g380kcal13.5g0g41.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl450g1530kcal9g13.5g157.5g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3519g4555kcal97.4g70.2g431.6g19.6g
Valittu annoskoko1760g2278kcal48.7g35.1g215.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna880g1139kcal24.4g17.6g107.9g4.9g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412