Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja mausta (mustapippuri, grillausmauste, yrttis
uola)

Silppua kaali sekä sipulit hienoksi.

Kuullota rasvassa silppua 5-10 min. Lisää riisit sekaan sekä mausteet (meirami, suola, siirappi sekä valkopippuri).

Lisää voideltuun vuokaan lihat sekä kaali-seos.

Sekoita tasaiseksi.

Tee munamaito ja heitä sekaan.

Pinnalle korppujauhoja.

Laita uuniin 175 astetta ja anna muhia 1,5-2 tuntia.

Lisää ruokakerma joukkoon n. tunnin jälkeen ja takaisin uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, Pirkka naudan vähärasvainen28g41kcal5.6g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kaali, valkokaali68g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g10g34kcal0.6g7.3g0.2g0.2g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 20g7.6kcal0.7g0.6g0.3g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 3.4g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.6g8kcal0.7g0g0.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%11g14kcal0.3g0.5g1.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.4g38kcal0g0g4.3g0g
Korppujauho 2.8g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g358kcal18.2g31.6g17.2g3.8g
Valittu annoskoko176g179kcal9.1g15.8g8.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna88g90kcal4.6g7.9g4.3g1g
Arvot/100g100g102kcal5.2g9g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230179