Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%56g119kcal10.1g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore35g3.5kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen18g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Kurkku 21g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Feta Patros 200 g14g34kcal2.3g0.1g2.7g0g
Paprika, punainen11g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kermaviili Ingman 10%14g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g373kcal27.2g5.6g22.8g2g
Valittu annoskoko176g187kcal13.6g2.8g11.4g1g
Annoskoko puolitettuna88g93kcal6.8g1.4g5.7g0.5g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271