Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g31g53kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g1.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 31g31kcal1g6.2g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g31g53kcal0.8g1.9g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g294kcal16.4g17.8g16.6g1.2g
Valittu annoskoko176g147kcal8.2g8.9g8.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna88g74kcal4.1g4.5g4.2g0.3g
Arvot/100g100g83kcal4.7g5.1g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659