Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.7g4.5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g109kcal2.8g17g2.8g2.4g
Valittu annoskoko176g54kcal1.4g8.5g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna88g27kcal0.7g4.3g0.7g0.6g
Arvot/100g100g31kcal0.8g4.8g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277066