VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.6g19kcal0g4.6g0g0.1g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.8g2.7kcal0.1g0.5g0.1g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g261kcal13.6g33.6g7.8g0.2g
Valittu annoskoko176g131kcal6.8g16.8g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna88g65kcal3.4g8.4g2g0.1g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382302