Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 88g99kcal18.5g0g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g208kcal37.6g1.8g5.2g0.6g
Valittu annoskoko176g104kcal18.8g0.9g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna88g52kcal9.4g0.5g1.3g0.2g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564