Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 75g147kcal14g0g10.1g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g31g11kcal0.8g1.5g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)31g27kcal0.3g1.1g2.2g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%25g20kcal0.8g1.5g1.3g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g416kcal32.2g9.6g27.6g0.4g
Valittu annoskoko176g208kcal16.1g4.8g13.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna88g104kcal8.1g2.4g6.9g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329