Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.9g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Pirkka luomu tomaattimurska94g28kcal1.3g6.1g0.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 56g75kcal4.7g9.9g1.1g2.8g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Viinietikka 5.6g1.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g294kcal12.4g39.8g8.8g6g
Valittu annoskoko176g147kcal6.2g19.9g4.4g3g
Annoskoko puolitettuna88g74kcal3.1g10g2.2g1.5g
Arvot/100g100g84kcal3.5g11.3g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570