Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen44g61kcal8.3g0g3.1g0g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)43g17kcal0.7g3.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%22g37kcal1.5g0.3g3.3g0.4g
Tomaatti, tuore22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g262kcal21.8g12.8g13g3g
Valittu annoskoko176g131kcal10.9g6.4g6.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna88g65kcal5.5g3.2g3.3g0.8g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.6g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475