Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 65g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g141kcal5.6g10.8g7.8g4g
Valittu annoskoko177g71kcal2.8g5.4g3.9g2g
Annoskoko puolitettuna88g35kcal1.4g2.7g2g1g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3.1g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255