Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g83g21kcal1.1g3.5g0.2g0g
Tomaatti 60g14kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)17g10kcal0.2g0.7g0.7g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g17g32kcal4g0.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g152kcal11.2g13.2g5.6g1.6g
Valittu annoskoko177g76kcal5.6g6.6g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna88g38kcal2.8g3.3g1.4g0.4g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.7g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545