Jauhelihakeitto

Jauheliha 400 gr
Voita 10 gr
Sipuli 80 gr
Peruna 800 gr
Vihannessekoitus 300 gr
Vettä 9 dl
Lihaliemikuuttio 2 kpl
suolaa 2 tl

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Makaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Vihannessekoitus (Rainbow) parsak.-kukkak.-porkkana, 450g21g4.2kcal0.4g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio persiljalla (Maggi), annos 11g1.5g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g191kcal13.4g17g7.8g1.2g
Valittu annoskoko177g95kcal6.7g8.5g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna88g48kcal3.4g4.3g2g0.3g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.8g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272696