Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)56g174kcal9.5g30.3g1.6g7.3g
Ketsuppi, meira6.1g4.2kcal0.1g1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Palvikinkku Wursti17g15kcal2.6g0.1g0.3g0g
Oltermanni, perinteinen12g44kcal3.1g0g3.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.7g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g22g11kcal0.2g2.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g663kcal32.8g71.2g28g15.6g
Valittu annoskoko177g332kcal16.4g35.6g14g7.8g
Annoskoko puolitettuna88g166kcal8.2g17.8g7g3.9g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.2g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993