Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 112g249kcal19.6g0g19.1g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Paprika, punainen8.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipulirouhe Eldorado2.6g16kcal0.2g1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana353g617kcal46.4g5.8g46g1.2g
Valittu annoskoko177g309kcal23.2g2.9g23g0.6g
Annoskoko puolitettuna88g154kcal11.6g1.5g11.5g0.3g
Arvot/100g100g175kcal13.1g1.6g13g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983