Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1167g1938kcal221.8g0g116.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl9g23kcal1.1g0.1g2g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g100g139kcal12.5g0.3g9.8g0g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.5g0.5g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma133g160kcal4.3g6g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g4957kcal493.2g100.6g285.2g10g
Valittu annoskoko1760g2479kcal246.6g50.3g142.6g5g
Annoskoko puolitettuna880g1239kcal123.3g25.2g71.3g2.5g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726