Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto300g1020kcal60g0g87g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)40g108kcal4.8g5.2g7.6g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g200g636kcal4.6g6g66g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g4394kcal239.4g87.2g328.2g57.6g
Valittu annoskoko1760g2197kcal119.7g43.6g164.1g28.8g
Annoskoko puolitettuna880g1098kcal59.9g21.8g82.1g14.4g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036