Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g1054g3688kcal137g737.5g15.8g0g
Vesi602g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g48g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 60g532kcal0g0g60.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g8440kcal274g1475g152g0g
Valittu annoskoko1764g4220kcal137g737.5g76g0g
Annoskoko puolitettuna882g2110kcal68.5g368.8g38g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781