Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g1097g2875kcal190.9g0g219.5g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g96g288kcal3.4g4.3g28.8g0g
Sipuli (kuorittu)151g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 22g24kcal1.7g3.6g0.1g0.5g
Korppujauho 55g201kcal5.8g41.1g0.6g2.9g
Vesi274g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 69g607kcal0g0g68.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g8070kcal407.6g112.4g635.8g12g
Valittu annoskoko1764g4035kcal203.8g56.2g317.9g6g
Annoskoko puolitettuna882g2018kcal101.9g28.1g159g3g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807