Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 371g283kcal7g57.6g0.7g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g10g0.3g4.2g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g53g39kcal2.4g6.8g0.1g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu338g486kcal54g8.4g26.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g7.5g18kcal0.4g3.2g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.4g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)7.5g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g1972kcal133g191.2g70.6g17.8g
Valittu annoskoko1764g986kcal66.5g95.6g35.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna882g493kcal33.3g47.8g17.7g4.5g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774