Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 329g329kcal8.4g1.2g31.5g5.9g
Pekoni, paistettu 239g1232kcal39.3g0g121.2g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti150g419kcal5.1g8.4g40.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl299g1017kcal6g9g104.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g45g34kcal3.4g4.3g0.2g0g
Oliiviöljy 60g529kcal0g0g59.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g327kcal0.4g0.4g35.9g0g
Kasvisliemi laimennettu 299g28kcal0.9g1.2g2.2g0.1g
Lihaliemi laimennettu 299g57kcal0g9g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g7941kcal127g67g795.2g12.2g
Valittu annoskoko1764g3970kcal63.5g33.5g397.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna882g1985kcal31.8g16.8g198.8g3.1g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804