Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1993g2843kcal249.1g6g204.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3623g13044kcal72.5g97.8g1376.8g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 3623g1401kcal119.6g101.4g54.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g217g120kcal13g6.5g4.3g217.4g
Vehnäjauho puolikarkea 181g622kcal18.5g126.8g2.2g6.3g
Voi 362g2628kcal4.3g1.4g294.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41314kcal954g679.8g3873g447.4g
Valittu annoskoko10000g20657kcal477g339.9g1936.5g223.7g
Annoskoko puolitettuna5000g10328kcal238.5g170g968.3g111.9g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327