Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 320g728kcal60.8g0g54.4g0g
Porkkanaraaste 200g293g79kcal1.8g15.5g0.6g7.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g18g119kcal0.1g0.1g13.1g0g
Sipuli (kuorittu)89g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kananmuna kuorineen punnittu195g246kcal21.5g0.6g17.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)222g189kcal2.2g7.8g15.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g124g485kcal36.1g2.5g36.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 144g495kcal14.7g101g1.7g5.1g
Tomaattimurska 355g105kcal2g18.8g0.7g6.8g
Valkosipuli 7.1g7.7kcal0.6g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3536g4954kcal282g303.6g279.8g41.6g
Valittu annoskoko1768g2477kcal141g151.8g139.9g20.8g
Annoskoko puolitettuna884g1239kcal70.5g75.9g70g10.4g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260