Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g55g110kcal11g0g7.1g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g27g19kcal0.4g4.1g0g0g
Suolapähkinä 0.8g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow89g36kcal1.9g6.1g0.4g2.7g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g388kcal27.4g20.8g21.2g5.6g
Valittu annoskoko177g194kcal13.7g10.4g10.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna89g97kcal6.9g5.2g5.3g1.4g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722