Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keskiarvo 30g8.6kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)47g57kcal1g12.7g0.1g0.4g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )35g49kcal4.5g2.3g2.4g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)28g46kcal7g0.3g1.9g0g
Juustodippi, Pirkka 300g19g24kcal0.6g0.3g2.3g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka9g37kcal2.2g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g447kcal31.4g34.8g19.6g2.4g
Valittu annoskoko177g224kcal15.7g17.4g9.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna89g112kcal7.9g8.7g4.9g0.6g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887