Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g151g50kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)14g85kcal0g0g9.5g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 12g40kcal0.1g9.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g350kcal2g36.2g19.6g7.6g
Valittu annoskoko177g175kcal1g18.1g9.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna89g88kcal0.5g9.1g4.9g1.9g
Arvot/100g100g99kcal0.6g10.2g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498